Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа или ... не ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ок дилемата вече е разрешена, утре отивам и плащам едно Пежо 306 1995г. 1.4 75 коня.... уникално запазено е и много ми хареса. Благодаря на всички, които се отзоваха и дадоха мнението си... явно алфа ще бъде втората ми кола ( след като си намеря работа )...
    Евала на всички още един път.

Comment

пиши колко разход ти дава пежото.... според мен в софия под 10 няма да е
      159 1.9JTDM

146 ti

Comment

Първоначално публикувано от nick_145_QV Покажи съобщение
        колега взимай алфата изобщо не са им слаби предниците а на фиятите са слаби. а тоя форд е супер дърво карам служебен такав повече от година и нямам думи ,''издънка на немците''.
        Fiat-a Има същото окачване , не е вярно че са по слаби!!

TIPO, Tempra, 155, bravo,brava,145,146,Dedra,delta са с едно окачване
        sigpic
        Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
        FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Честито и безаварийно с Пежото и леко по завоите .
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ама яко сектанти сме ! и все пак има нещо в АЛФА необяснимо е! на едно приятелче корадото Г60 с чип (бие ме навсякаде на всякакъв терен) ПОСТОЯНО ИСКА АЛФАТА да си покарал с кеф (не е ли странно) удоволствието от шофирането = АЛФА РОМЕО

п.п Колега честито !!! много безавариини километри ,слагаи колана и караи внимателно
            Last edited by didko_boy; d.m.y г., 21:20.
            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Ей, ама как отказахте човека и са се набута с Пежо. Честно казано, колега, няма да спестиш кой знае колко с пежото. Казвам го понеже всичките ми предишни коли са били пежа. Както каза един колега, ако искаш по-малък разход, вземи си дизел. Моята ми харчи 6 рядко 7/100 с "женско" каране и разбира се, без висене в задръствания. Просто такъв ми е маршрута. Еми, успех с пежото.
              ALFA ROMEO 145 2.0 TD
              ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Благодаря за информацията която подавате на такива като мен!!!
                Аз сам си харесал Алфа 146 1,4 Т.С. 99" влезнах тук да се информирам какво мислят хората които карат тези автомобили и не се разочаровах защото вашето мнение съвпада и с моето.
                Аз най-малко мога да говоря на тази тема защото все още съм към " желаещи" а не към "потребители", но от всичките мнения които прочетох разбрах че май и тази работа е на касмет като оная . Огледах колата и ми хареса че е запазена вън и вътре.Продавачите винаги казват за такива коли че са ги карали бабички и не са здухали мотора , но кой може да гарантира това ?
                Да речем че имам поглед върху Форд, Опел и Ситроен.Ами май от трите най много ядове съм имал с Форда който го взехме на 5 години внос от Германия и сега е на 14 год.Опела най-малко ядове и по-малко време наблюдение - само от 2 г. насам.Той е на 9 год.Ситроена той беше служубен, но беше нов - ами като знам колко километра сме минали май си е супер кола. Обаче доиде момента където взе да скърца и трака от всякъде и вече не отстъпва на никоя стара кола по престой в сервиза!
                Та от този ми поглед върху автомобилите си мисляче всяка кола на старо си е чиста проба късмет. Било то за текущи ремонти или за консумативи.
                Когато влязох в Алфата и я огледах отвън - реших че искам тази кола !!! Ако докато се натуткам да си събера парите някой не я вземе ще бъда част от вашето семейство
                Отговорих си на въпросите че ще харчи колкото и сипя и че ще е здрава според частите които подменям ! Ами мисля че това важи за всички автомобили.
                Ако пък излезне нещо дето не си струва да се ремонтира - тогава друг ще ви става бадженак а аз ще си тарся следващия явтомобил
                Alfa 146 1.4 T.S. 99"

Comment

Вземи си по-добре 1.6, ако можеш или попаднеш на такава оферта, няма да съжаляваш. Общо взето търси хубава кола, а не конкретен двигател.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Колега тъпси с по-голям двигател,разликата ж разхода не е голяма.Аз карам 1.4 TC и съм доволех доста върви за такъв двигател.Събираи парите и взимаи Алфата.Успех!
                    sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Първоначално публикувано от juhier Покажи съобщение
                      Колега тъпси с по-голям двигател,разликата ж разхода не е голяма.Аз карам 1.4 TC и съм доволех доста върви за такъв двигател.Събираи парите и взимаи Алфата.Успех!
                      А най-добре си вземи 2,0
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

мечтаех за 1.7 бохер или 1.8 ТС сега карам 2.0 и съм наи щастливия човек на света не се насочваите към даден двигател. Въпросът е колата да е с хубав салон да не е много удряна и другото е късмет

П.П късмет и много безавариини на всички
                        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Айде вече съм в играта!!!
                          146 99" Т.С. 1,4
                          леле сега почвам да си губя времето тук когато не карам
                          Alfa 146 1.4 T.S. 99"

Comment

Working...
                          X